Услуги

В хоспис „Св. Архангел Михаил” се грижим, както за доброто клинично състояние на пациентите ни, така и за тяхното психично здраве. Затова предлагаме услуги, които да удовлетворят всички потребности на нашите пациенти. Разполагаме с висококвалифициран медицински персонал, който е денонощно на разположение и в готовност да обърне необходимото внимание и да положи съответните грижи към всеки нуждаещ се пациент.

Свържете се с нас

24/7 СЕСТРИНСКИ ГРИЖИ

Непрестанно наблюдение от квалифицирани медицински сестри, които следят за състоянието на пациентите. Сестринските грижи са денонощни.

24/7 САНИТАРНО И БОЛНОГЛЕДАЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ

Специално обученият персонал от санитари и болногледачи е постоянно на разположение.

ЛЕКАРСКА ВИЗИТАЦИЯ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО

Визитацията от лекар се провежда два пъти в седмицата като се мониторира състоянието на пациентите. Лекарят следи за спазването на назначените терапии и консултира пациентите.

МЕДИЦИНСКИ МАНИПУЛАЦИИ

Медицинските манипулации се извършват от квалифицирани медицински сестри. Сестринския персонал ежедневно измерва кръвното налягане на пациентите и следи останалите жизнени показатели. Извършват се манипулации по поставяне на инжекции, смяна на превръзки, промиване на рани и други необходими манипулации.

КОНСУЛТАЦИЯ С ВЪНШНИ СПЕЦИАЛИСТИ

При възникнала нужда се извършва консултация със съответния лекарспециалист, за да се назначи адекватно лечение, спрямо спецификата и състоянието на пациента.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Терапиите с рехабилитатор са неразделна част от цялостните грижи за пациентите. Рехабилитаторите провеждат процедури, подобряващи общото състояние на опорно-двигателните функции или специализират с терапии за конкретна зона, ако това е необходимо.

ТЕРАПИЯ С ПСИХОЛОГ

Психологическите терапии се провеждат от специалист в областта на менталното здраве и специална методика за работа с болни и възрастни хора. Терапиите се провеждат индивидуално или групово, в зависимост от спецификата и нуждите на пациентите.

ЗАНИМАНИЯ СЪС СОЦИАЛЕН РАБОТНИК

За провеждането на всички социални дейности в хосписа, се грижи социален работник, който е ангажиран да изготвя дневна програма на заниманията. Развлеченията и различните мероприятия, извършвани на територията на хосписа са неразделна част от ежедневието, които допринасят за пълноценен и качествен социален живот на нашите пациенти.

ЧЕТЕРИ ХРАНЕНИЯ ДНЕВНО

Здравословното хранене е един от нашите приоритети. Пациентите ни се хранят четири пъти на ден като менюто за деня винаги е съобразено с нуждите и хранителния режим на всеки пациент. Предлагаме и специално диетично меню, с храна приготвена на място.

ПЪЛНО ХИГИЕННО ОБСЛУЖВАНЕ

Нашите санитари се грижат за ежедневния тоалет и цялостната лична хигиена на пациентите ни. Санитарите асистират на пациентите при хранене и всички ежедневни дейности, които представляват трудност за пациентите

ИМАТЕ ВЪПРОС? ПИШЕТЕ НИ !

До 24 часа нашите консултанти ще ви отговорят или свържат с вас.